Over ons

"30 years of excellence”

Missie

Martens Juwelier-Createur is reeds drie generaties vakmanschap. Wij ontwerpen en vervaardigden eigen creaties op atelier. Dagelijks zijn we bezig met het zoeken en selecteren van de mooiste edelstenen en parels, telkens staat kwaliteit bovenaan als criteria. Voor u verleggen wij onze grenzen.
Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan zorgvuldig geselecteerde juwelen aan van gerenommeerde huizen uit Italië, Duitsland en Zwitserland.

Het uiterlijk dient een weerspiegeling van het innerlijk te zijn. Juwelen geven een vrouw meer persoonlijkheid, ze zijn de items die haar uniek maken, haar laten stralen. Elk juweel heeft een verhaal en dit verhaal wordt doorheen de jaren gekoesterd en vaak doorgegeven. Samen helpen wij u graag met de zoektocht naar dat perfecte juweel.

Atelier

Het team van ontwerpers en goudsmeden staan garant voor excellente service en maatwerk. Martens is er dan ook voor meer dan de verkoop, wij helpen u ook graag met de herstellingen en eventuele aanpassingen van uw dierbare juwelen.
Daarnaast kan u bij Martens ook terecht voor het herknopen van uw parels. Elk juweel wordt met zorg behandeld.

Creaties, Ontwerp en Transformaties

Heeft u oud goud, juwelen die u niet meer draagt maar deze kostbare grondstoffen graag in een hedendaagse creatie wilt laten transformeren? Dat kan.
U kan vrijblijvend een afspraak maken waarbij wij luisteren naar uw wensen en vervolgens u verder adviseren. Indien u interesse heeft kan er een offerte en eventueel 3D ontwerp worden gemaakt van het juweel naar wens. Na overleg wordt het juweel vervaardigd volgens uw eisen.

Heeft u een specifiek idee voor een juweel? Wij helpen u graag. Wij zetten uw idee om in kwalitatief juweel. Na overleg gaan wij opzoek naar de gevraagde materialen, het gepaste ontwerp en de bijhorende offerte. Na enkele weken kan u uw droom juweel afhalen.

Visie

Met passie voor het vak, leergierigheid en creativiteit pushen we onszelf om u te blijven verbazen met onze ontwerpen. Klantvriendelijkheid en service zorgen ervoor dat we door de jaren heen vertrouwd zijn met veel van onze klanten.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel te Aalst.